Vandaag zou ‘Point P’ ons materiaal leveren om aan de heropbouw te beginnen. Een lading Gyproc platen, isolatie, etc….

Marc is begonnen met water en electriciteit opnieuw aan te leggen en ook dit gaat niet noodzakelijk vanzelf als je weet dat de breedte van de muren in het huis varieert tussen 80 en 110 cm. Dus als je een leiding of draad van de ene ruimte naar de andere moet brengen denk je wel tweemaal na vooraleer je begint te boren!

Terwijl we bezig waren met het lossen van ons materiaal kwamen Dédé en Joseph met de tractor aan om ons puin op te ruim. Het was even ‘file’ op de oprit maar het verliep allemaal vlot. Blog Image

Joseph hielp Marc met het opruimen van het puin en ze maakten hierbij enorm veel stof. Het grappige is dat Dédé vroeg of hij zijn schoenen moest uit doen om niet vuil te maken :-).

Neen, neen de foto is niet wazig. Stof, puur stof…..

Blog Image

Joseph is een heel lieve man die ons af en toe met zwaar en minder zwaar werk komt helpen. Hij is een harde werker en heeft een super mentaliteit; hij is altijd goed gezind en lacht altijd. Daarenboven heeft hij die fantastische zuiderse tongval. Prachtig gewoon!

Blog Image