Gisteren was het de laatste avond van de bende van Lochristi. We hadden een BBQ voorzien maar de weergoden beslisten er anders over. Na het aperitief moesten we naar binnen vluchten omwille van regen en onweer. We hadden een ganse week zon gehad en net nu…maar de bende liet het niet aan zijn hart komen.

We brachten de BBQ naar de schuur en gingen gewoon door! We zetten een cd’tje op met allemaal Franse liedjes en ze waren vertrokken. Ambiance tot en met. Ze zongen mee en gingen zelfs dansen. Toen was het de beurt aan Michel Sardou met le Lac du Connemara en daar gingen de servetjes.

Of ze zich hebben geamuseerd? …. Ik denk het wel….Daarna gingen ze over naar Vlaamse liedjes van Boudewijn De Groot, Louis Neefs, etc… Ze wisten van geen ophouden. Maar toen kwam het moment van het kaarten en toen werd het stil… Ze konden ook serieus zijn… en kaarten is oh zo serieus.

Mensen uit Lochristi, we zullen jullie hier missen. Het was voor ons super plezant met zo’n vrolijke bende.

Cusco & Eclips missen al de wandelingen met Annie en haar vele knuffels en ik de leuke gesprekken maar niet getreurd we spreken af bij een volgend bezoek in België, en Johan ik hou je eraan dat je met Annie zeker nog eens afkomt!

Annie, bedankt om ‘s avonds steeds mee te gaan voor de laatste sanitaire stop van ons sloebers, ik heb er echt van genoten!