Het is hier al weken aan een stuk mooi weer met pieken die regelmatig de 30° halen maar tot nu toe koelde het ‘s nachts nog altijd redelijk af. Sinds een paar dagen zitten we overdag tussen de 35° en de 37° en zakt het kwik ‘s nachts niet onder de 23°. Het is dus puffen…. Deze morgen kwam ik een koppel ouderen tegen die bij ons op de plateau even kwamen ademen omdat het in Tulle (amper 4km) een hel was…Gelukkig hebben wij nog af en toe een zucht.

Cusco komt enkel buiten voor zijn sanitaire stop en voor de rest ligt hij uitgeteld onder de tafel, waarschijnlijk de koelste plek in huis….ik probeer het straks ook eens. smiley

Onzen Eclips is vanacht grandioos ziek geweest en ligt er momenteel maar zielig bij. Maar wat zal het zijn ? De warmte of eerder de pruimen en peren die hij gisteren wist te bemachtigen in de tuin…Een beetje van de twee waarschijnlijk. We hadden er wel medelijden mee, het was niet om aan te zien…