Toegegeven er is nog werk aan de winkel. We hebben vorige week weer de nodige tijd verloren met zoeken naar en bestellen van materialen. Waar je in België alles vindt in de kleinste brico zijn ze hier al uitverkocht als je van hetzelfde product (als je dat al vindt) 3 stuks in een keer besteld. Dus als alles ‘normaal’ verloopt zouden we binenn 2 weken de nieuwe isolatie hebben.

Vandaag ging de isolatie van wat de kamer zal worden eruit.

Marc gooide alles door het raam en ik stak het of beter preste het in deze grote zakken zodat het een beetje vervoerbaar was. We moesten ermee tot op de dechetterie geraken….. en het was een fameuze hoop

Voilà de eerste vracht staat klaar….ze zullen ons daar graag zien komen op de dechetterie. Gelukkig is dat hier nog allemaal gratis. Ze hebben het waarschijnlijk nog niet door dat dit bergen geld kost….maar anderzijds wordt hier niet of nauwelijks aan sluikstorten gedaan …. en dat hoeft dan ook weer niet opgeruimd te worden.

Morgen doen we de badkamer…