Zoals afgesproken kwamen ze deze middag de materialen leveren voor het bouwen van onze derde kamer.

Vanuit de keuken hoor ik geroep en getier dat uit de schuur komt, toch een zekere afstand van de keuken! Ik ga eens kijken en zie Marc daar aan het roepen, de chauffeur volledig over zijn toeren en ons materiaal in de regen ???? Ja ja Marc was razend en niet ikke. Meestal maak ik hier van mijn oren want als je dat niet doet komt er niets van in huis. Hier staat Marc erop te kijken met gekruiste armen, dat betekent ‘ik steek hier geen poot uit’

Wat bleek nu : we hadden gevraagd om een handpallettruck zodat alles onmiddellijk in de schuur kon worden vervoerd en de pipo had hem niet bij. Hij ging dat daar zomaar op de oprit afzetten tot grote ergernis van Marc natuurlijk! Ineens zegt die man dat Marc moet stoppen omdat hij aan het nadenken is hoe hij het probleem ging oplossen. Eigenlijk al een grote stap vooruit, hij ging denken !

Ondertussen dacht ik ‘ik moet Marc hier wat kalmeren’ want dat komt hier niet goed. Ik dacht ineens aan mijn collega van vroeger en zei ‘je moet je niet zo druk maken, we zullen het met hem moeten doen want er komen geen anderen (versta hieronder slimmer of beter). Deze man had duidelijk zijn beperkingen en had hulp nodig. Enfin iets dat een kwartiertje had moeten duren nam bijna een ganse namiddag in beslag want alles moest stuk per stuk in de schuur worden gedragen. Maar we hebben ons materiaal….