Het werd een week met veel bezoekjes, een hoest die ons ‘s nachts wakker houdt en het werk een beetje op een laag pitje.

Zoals reeds gezegd gingen we zaterdag uitgebreid eten bij Jean-Pierre, zondag gingen we dan met Aline naar de bioscoop. Het was zo lang geleden dat we eigenlijk niet precies meer weten hoe lang smiley. We gingen naar ‘Avatar’ kijken, een film in 3D. Echt de moeite en heel mooi qua beelden.

Woensdag gingen we nieuwjaar wensen en bier leveren bij Dédé. De fles rode wijn moest leeg. Dus ja, daarna gebeurt er niet zo veel meer. En donderdagavond kwam Aline langs met geschenkjes, voor allebei een boek van Jean-Christophe Grangé. Nog nooit van gehoord maar naar het schijnt heel goed en heel spannend. De auteur ziet er niet mis uit en hij is geboren in 1961, …..jaja een uitzonderlijk jaar dus …..kan het alleen maar super zijn!

De rest van de tijd hebben we dan besteed aan materialen gaan kiezen en ophalen voor de volgende fase.