Zondag is Marc begonnen aan het voegen van de betegeling in de badkamer. We hebben dit dan verder samen gedaan. Ik was eigenlijk maar ingesprongen en was dus bezig zonder handschoenen, het was toch maar wat afvegen en gelijk strijken maar wat bleek als ik stopte waren de toppen van mijn vingers in erbarmelijke staat. Net verbrandt en hyper-gevoelig. Rudy, k’heb al aan u gedacht met uwen beton. Met de nodige zalf is het ondertussen al veel beter en funtioneer ik opnieuw….smiley maar het leuke was dat we tegen 14.00 uur van het zonnetje konden genieten en gingen wandelen in Beaulieu-sur-Dordogne. Het mocht wel….na al het grijs van de voorbije weken!!

Ook de afwerking van de muren begint vorm te krijgen…

En ondertussen heeft Marc zowat gans de inhoud van de schuur verhuisd naar het bovenverdiep….