Eergisteren heeft Marc de kinderkamer van ‘Les Magnolias’ afgewerkt. De klus was helemaal niet simpel vanwege de schots en schuine muren en balken. We behielden graag een paar authetieke elementen zoals houten balken en moeren en maakten het ons dus extra moeilijk maar het resultaat is er…

Marc is nu druk bezig in de ouderkamer en hier inderdaad net hetzelfde. Ook hier willen we de houten structuur van het dak zichtbaar houden maar dit brengt de nodige problemen mee…maar tot nu toe heeft mijn zoeteke dat allemaal opgelost…

Ja ja er is nog werk…. maar er is ook hulp op komst, dan gaat dat hier weer vooruit schieten… Erik en Danièlle we rekenen op jullie!

En ondertussen ben ik weer met mijn verfwerken begonnen. De deuren van de kamers, daarna komen de radiatoren aan de beurt en tegen dan zal ik ons nieuwe kamer mogen afwerken!smiley