Zondag was bijzonder slecht begonnen. ik was zoals iedere dag met de gasten gaan wandelen als we ineens werden aangevallen door de hond van een buurman. Meestal een brave beest maar deze keer had hij het op Eclips gemunt. Deze was bang en om hem te verdedigen probeerde ik dat mormel met zijn nekbandje te nemen. Hij draaide zich om en had mij vast. Gebeten. De eigenaar was totaal in paniek en kreeg hem maar niet onder controle. Ik belde Marc om mij en de honden te komen halen en we gingen naar het ziekenhuis waar ze mij een inspuiting gaven tegen tetanos en ook de nodige verzorging. Het zag er vrij spectaculair uit met al dat verband maar het viel goed mee. Enkel de 1ste dag moest Marc mij wat assisteren in de keuken.

In de namiddag waren Cécile en Frédérique op wandel met kleine Maxime en kwamen ze even gezellig binnenvallen. Maxime is nog geen jaar oud en verandert iedere keer we hem zien. Hij is een lief en speels kind. Zoals op de foto zwieren ze de kleine meestal op mijn schoot

maar deze keer wou hij ook eens bij Marc.

Frédérique had melk mee, recht van de koe en het was jaren geleden dat ik dat nog had gedronken. Gewoon subliem, eigenlijk niets te maken met dat wit ding dat we in de supermarkt kopen.