Het werd zomer…. zingt Rob De Nijs en inderdaad het is hier eindelijk zomer. Volgens Jan was het allemaal de schuld van St-Médard maar die zal het de komende dagen, volgens Météo France zelfs al een ganse week, zonder regen moeten stellen. Een beetje kan gaan hé, St-Médard!

We hebben hier nu al 3 dagen schitterend weer met temperaturen die ook opnieuw normaal gaan doen, dus dik boven de 20° C.

Zo moet dat zijn en niet anders!

Hier in het dorp werden ze met de dag depressiever en daar dan nog het débacle van de ‘Bleus’ bij! Maar daar kunnen wij eigenlijk wel mee lachen. We zeggen het niet met zoveel woorden maar het doet deugd…Het Franse chauvinisme is ineens een stuk minder! smileyBack to reality!

Marc wou onze sering snoeien maar stond ineens oog in oog met een merel. Moeder merel die eitjes wou leggen. We hebben het dan maar zo gelaten en wachten tot de kleintjes zullen uitvliegen. Het kan nog even duren want er ligt nog maar een eitje….