Omdat we dit dagelijks volgen en omdat we zo graag willen dat Frick wordt terugevonden nogmaals een oproep naar iedereen die zou kunnen helpen…

Jan is vandaag zelf opnieuw gaan zoeken. We wensen hem veel succes en hopen dat hij met Frick mag naar huis komen!

Opnieuw neem ik het bericht over van Jan van het blog Belle & Bas

Nogmaals “Frick”

Sinds 22 augustus zijn verschillende mensen op zoek naar de vermiste “Toller” Frick. Voluit is de rasnaam een Nova Scottia Duck Tolling Retriever. Hij is ontsnapt in Arendonk en sindsdien op verschillende plaatsen gesignaleerd. Wij hebben van het verhaal en de evolutie van de zoektochten en oproepen verslag gebracht op het Bas en Belle blog op 28.08, 01.09, 03.09, 10.09, 12.09 en 20.09.2010. http://blog.seniorennet.be/bas_en_belle/

Nu is er een nieuwe ontwikkeling in de zoektocht waar wij ieders medewerking voor vragen. Willen jullie in uw kenniskring dit bericht verspreiden in de hoop dat iemand deze omgeving herkent ? Wij denken speciaal aan mensen die veel aan huis komen bij andere mensen zoals: Postbodes, thuisverzorging/verpleging, huis aan huis bezorgers drukwerk, wijkagenten, openbare diensten zoals vuilnisdienst, PWA-personeel, e.d.

Er zijn foto’s gestuurd naar iemand die met dieren kan communiceren….het volgende kwam eruit.

Huisje in het bos aan de rand. Woont vrouw, draagt veel witte kleding. Geeft hem eten, kan hem niet pakken. Dennenbomen als je verder het bos in gaat. In de buurt van dorp? Aan de rand van dorp zit slager, daar krijgt hij ook wat te eten. Hij loopt dus tussen huisje en slagerij. Tussen dorp en huisje weg met bushalte aan begin van weg. Slager zit op het hoekje. Na ongeveer 200 meter een onverharde weg naar links,daar ga je in,links is dan een weiland. Halverwege aan de rechterkant is huisje. Dit huisje is wit of was vroeger wit. De wei is leeg. Ruitvormig geel verkeersbord? Manage in de buurt. Kinderspeeltoestellen bij restaurant/café. In het bos zijn ook zandduinen.

Hopelijk komt het iemand bekend voor.

Er zijn al telefoontjes gepleegd naar verschillende maneges en slagerijen.

Indien je ons kan helpen, gelieve je in verbinding te stellen met de familie Goovaerts, Wampenberg 14 te Arendonk via telefoon 014 67 30 15 of 0473 68 16 85 vanuit Nederland 00 32 14 67 30 15 en 00 32 473 68 16 85