Deze morgen zijn Jan & Hilde, onze laatste gasten huiswaarts vertrokken. We beleefden veel plezier met hen en hadden veel leuke gesprekken.

Als afscheid schreef Jan een prachtig gedicht voor ons en dit ontroerde ons bijzonder.

Mijn vrienden en verwanten

In mijn herinnering
Blijven jullie, mijn verre
of nauwe vrienden en verwanten
voltooid tegenwoordige tijd.

Waar ik ook ga of stilsta,
of tijdens verre reizen,
altijd leven jullie
onwillekeurig verder in mij.

Jullie uiterlijk,
jullie woorden en denken,
jullie doen en laten
blijven in mij verankerd.

Waar ik ook dwaal
of droom tijdens de nachten,
of ik nu wil of niet,
jullie blijven in mijn gedachten.

J.M. Legrand

Na deze prachtige herfstweek met zijn mooie kleuren, prachtige luchten en vooral rust en stilte vertrekken wij voor een weekje bij ons vrienden in La Thuile, Val d’Aosta. Hortensias verkleuren, magnolias geven hun zaad, paddestoelen verschijnen overal in de bossen en de kleuren zijn machtig….Zonder twijfel mijn lievelingsseizoen….

Klik op de foto voor een vergroting.