Tijdens ons vakantie in La Thuile verbleven we bij Annelisa en Ruggiero die een B & B uitbaten, en een restaurant hebben waar Ruggiero zelf achter het fornuis staat. Le Thovex ligt aan de rand van het dorp en is heel rustig gelegen. Wij hadden gekozen voor een van hun appartementjes omwille van de honden en het was er zeer ruim en confortabel. Juist rechtover was er een veldweg die midden in het dorp kwam, ideaal voor de ochtendwandeling en zo konden we onmiddellijk vers brood halen.

Klik op de foto voor een vergroting

Dit was het uitzicht van op ons terrasje. Zicht op de gletscher Le Rutor!

Voor bergwandelaars is dit een prachtige zomerbestemming maar hun hoogseizoen ligt uiteraard in de winter. La Thuile is een prachtig skigebied, zeer modern aangelegd en is gelinked met La Rosière in Frankrijk. Je kan dus de grens al skiënd oversteken….en dat deden we een paar jaar geleden ook!

Ruggiero en Annelisa spreken beiden goed Frans, aarzel dus niet om ze hun prijzen en info te vragen : info@lethovex.it

We nemen hun site ook op in ons Favorieten, in de kolom rechts zodat u ze ten allen tijden kan vinden.