Joehoe…is daar nog iemand? Dat was de vraag van Jan en ja hoor na en tiendaagse in België zijn we opnieuw thuis. Bij het vertrek was er geen tijd meer om een berichtje op het blog te zetten, vandaar de vraag van Jan.

Ons verblijf in België was druk maar zeer aangenaam. We bezochten veel vrienden en kennissen, hadden veel plezier en dronken en aten veel te veel…zoals iedere keer dat we teruggaan… We maakten ook tijd om met ons sloebers te gaan wandelen en ze gedroegen zich voorbeeldig. We logeerden bij mijn moeder en als verliep super…We werden er bijzonder verwend en maakten ook voor haar wat tijd voor familiebezoek, Allerheiligen, etc…

Kevin en Gaëlle hebben hun intrek genomen in hun prachtige nieuwe woonst en zijn ook de fiere ouders geworden van kleine Mika. Een prachtig kindje van amper 2 weken oud…

Balou is mee verhuisd en is nog steeds de mooie lieve hond die meekwam op huwelijksreis in Corrèze. Balou kijkt naar kleine Mika en ziet dat het goed is..

Klik op de foto voor een vergroting

Ook Marie-Jeanne en Eddy brachten we een bezoekje. Hen ken ik al sinds mijn lagere school, heel lang dus…en ze bleven goede vrienden. Het weerzien is altijd aangenaam en plezant. We hebben allemaal altijd heel veel te vertellen…

We gingen ook nog op bezoek bij ons vroegere buren in Sint-Lievens-Houtem en ook nog bij familie. Spijtig genoeg zijn er ook heel veel mensen die we niet konden bezoeken. Een volgende keer misschien….

Als laatsten zochten we Jan & Hilde op die hier bij ons logeerden begin oktober en het seizoen afsloten. We hadden afgesproken in het atelier van Jan zodat we zijn werk konden bekijken en waren bijzonder onder de indruk. Wie weet laten we ons verleiden…Alleen moeten we nog een muur vinden waar het werk mooi tot zijn recht zou komen. Ook Hilde die aan calligrafie doet had een paar werken mee en ook zij maakt bijzonder mooie dingen, in combinatie met eigen of door Jan geschreven teksten. We hadden ook hier een bijzonder aangename namiddag en den Ename viel bijzonder in de smaak.