Met de familie gingen we uitgebreid eten bij Piu, in Zaventem. Het restaurant is nieuw maar de Chef kenden we en we werden niet teleurgesteld. Zeer mooi kader, perfecte bediening…..en het eten gewoon een verruking. Jacques was er met Veerle en Elisabeth. Beide jongens, Laurentz & Jonathan konden niet komen en hebben er nog steeds spijt van… Ook ons moeder was van de partij en genoot ervan. Zowel de Chef als zijn echtgenote kwamen een babbeltje doen aan ons tafel en het was een zeer geslaagde avond.

Alle gerechten waren gewoon perfect maar een dessert met chocolade blijft voor mij de max en dit was zo ongeveer het beste dat ik ooit gegeten heb! Super chef!

Ook Veerle ging de culinaire toer op en ook daar hadden we een zeer aangenaam diner. Ja, niets aan te doen, we zijn een familie waar men graag lekker eet en de meeste leuke momenten van het leven vinden trouwens plaats bij een lekkere maaltijd met een lekker glaasje wijn (of bier, niet waar Jan die ons Ename bier liet proeven).

Marc droomt hier weg bij een lekker stukje everzwijn met aangepaste rode wijn….

Het is voor ons moeder een vrij drukke week geweest met vele familiebezoekjes, logees in huis en veel plezante momenten.

En ja hoor, ook de Kenzo was van de partij. Het is een heel lieve hond en hij kan toch zo schattig kijken!

Klik op de foto voor een vergroting!

Dit, veel boodschappen en een volle aanhangwagen was zo’n beetje wat ons 10 dagen bezighield in Dilbeek en omstreken..