Met het lanceren van onze kookblog Charel gaat culinair kregen we van vele gasten, vrienden en familie hun beste receptjes die we uiteraard in de komende weken zullen uitproberen. Zelf gaan we in de wintermaanden ook een paar culinaire workshops volgen op de kokschool van Tulle. De twee koks van de school Stéphane en Claude zijn altijd bijzonder gemotiveerd en de sfeer is altijd zeer goed. Zoals je kan zien gaat het er bijzonder gemoedelijk aan toe en is er plaats voor humor en grappen maken!

Er wordt ook telkens een Chef uit de streek uitgenodigd. Deze zorgt dan voor de tips en details van het vak. De kleine dingen die het verschil maken.

Het voorgerecht bestond uit St-Jacobsnoten met venkel in de room, en gebakken tongfilet met ganzenlever en rode wijnsaus. Hmmmm!

Er was ook een klein atelier over wijnen en Marc die deze keer ook meeging luisterde heel aandachtig. De wijn dat is zijn ding!

De wintermaanden zijn een periode van uittesten en proeven en dat vinden we allebei zeer leuk. Nieuwe dingen proberen voor de gasten van het komende seizoen!

Na de workshop gaan we allemaal aan tafel en eten al dit lekkers op.