Zondagavond kregen we het bezoek van ons buren Frédéric & Cécile met kleine Maxime. Ze komen altijd onverwachts maar deze keer hadden ze geluk. Ik had net een nieuw dessertreceptje uitgeprobeerd en gelukkig voor hen nog niet opgegeten smiley……. Ze vonden het bijzonder lekker en ook kleine Maxime, amper 14 maanden oud kon er niet genoeg van krijgen. We zetten het receptje een dezer dagen op onze kookblog. Gemakkelijk te maken, lekker en bovendien gezond! Frédéric had nog niet gegeten en kreeeg dus een extra grote portie. Dat met een Kriek van Boon, wat moet een mens meer hebben!

Het weer is momenteel bijzonder somber. Regen hebben we niet zoveel maar de wolken hangen vrij laag en het ziet er allemaal wat triest uit. De zon zou wel willen maar geraakt er niet door…..En ze voorspellen zelfs al sneeuw voor morgen. Brrr! En wat doe je dan? Binnenklusjes. Ik heb een paar nieuwe meubels opgekuisd en geboend en Marc is bijna rond met het verven van de radiatoren. Dat het nodig was laten we zien met een Voor & Na.

Klik op de foto voor een vergroting!