Zowel gisteren als vandaag klaarde het in de namiddag volledig uit en we profiteerden ervan om ons tweede fietstochtje te maken hier in de buurt. We hebben ons allebei nieuwe fietsen aangeschaft die beter geschikt zijn voor het reliëf hier en dit is fantastisch. Al 2 keer deden we een tocht van +/- 25km en ontdekten we plekjes in Sainte-Fortunade en omstreken waar we nog nooit geweest waren. Wondermooi! Ik kan nu genieten van het landschap en kom overal boven zonder volledig buiten adem te zijn!

Dat de fietsers die hier bij ons op bezoek komen zich goed voorbereiden want ik heb er dus mijn eerste 50km opzitten. Grapje natuurlijk maar toch, wat een verschil, en Marc het is allemaal uw schuld met uw mooie Specialized Sirrus fiets. Voor de dames-versie moest ik wachten tot eind maart, ik ging dan maar voor de mannenfiets met een paar aanpassingen die de verkoper graag gratis deed.

Vandaag ging ik dan met de sloebers wandelen en nam deze mooie foto’s. Als er een mooie zonsondergang is ben ik verloren en moet ik die vastleggen!

En morgen en de volgende dagen zou er sneeuw komen, afwachten dus!

Klik op de foto voor een vergroting!