Météo France had het voorspeld, we stonden in alarmcode ‘Vigilance Orange’ voor gans de Limousin regio en inderdaad deze morgen als we opstonden lag er een mooi wit tapijt. Niet leuk als je de baan opmoet maar wel bijzonder mooi!

Klik op de foto voor een vergroting!

De vogeltjes hebben het in zo’n dagen moeilijk om aan eten te komen maar Marc zorgt ervoor dat ze niets te kort komen. Het graan en de vetbolletjes worden op tijd bijgevuld. Ze kennen hem al goed want ze vliegen zelfs niet meer weg.

Onzen Eclips die vindt het natuurlijk schitterend. Naar hartelust rollebollen en crossen in die verse sneeuw. De Cusco dat is een ander verhaal. In het begin vindt hij het fijn maar eens zijn buikske nat is, vindt hij het maar niets en wil hij weer naar de stoof. En den Honoré…die haat het! We zullen hem de komende dagen op zijn vaste plaats vinden, in een straal van minder dan 1 meter rond diezelfde kachel.