Net voor de middag kregen we gisteren het bezoek van ons buren met kleine Maxime. Ze genoten van een winterwandeling in de zon. Maxime amper 14 maanden oud is altijd goed gezind, geeft knuffels en kusjes met hopen, stapt volledig zelfstandig en is in alles geïnteresseerd. Vooral alles wat beweegt. Dus ook het fietsje dat we staan hebben en ons keukenstoelen. Den Honoré die zag het onmiddellijk zitten om in het koetske van Maxime te gaan lantefanteren!

Klik op de foto voor een vergroting

Myriam dit is de stoere bink die vorige week nog niet gegeten had en dus bij ons een royale portie dessert kreeg. Een ex-rugbyspeler, dan moet je niet afkomen met miniaturkes hé!

Daardoor lag onze planning dus een beetje overhoop en haalden we de interieur BBQ die we van mijn broer hadden gekregen uit de kast. We hadden hem wel al getest maar niet op de fotot gezet. Het is zeer aangenaam, het vlees blijft heel sappig en helemaal geen rook in huis…en natuurlijk als er wordt gebarbecued dan is Marc de Chef.