Gisteren hadden we afgesproken met Dédé en Joseph. Klokslag 10.00 uur waren ze daar….en ze begonnen er onmiddelijk aan. We hadden een paar dode bomen op den oprit en langs de straatkant zeer kort bij de electriciteitsdraden. De mannen vonden het veiliger ze vast te maken en te trekken met de traktor.

Een voor een vielen ze keurig naast mekaar ver van de electriciteitspalen.

Rond 11.00 uur was de klus geklaard, nog snel nen ‘canon’ drinken en weg waren ze. Met de zware kettingzaag van Dédé kon Marc alles in stukken snijden. In de namiddag laadden we dan al één aanhangwagen. De rest zou voor vandaag zijn.

In de late namiddag kwam Joseph nog langs om te zeggen dat hij er deze morgen om 9.00 uur zou zijn om ons te helpen. Ja, met hem moet het vooruit gaan…

Gisteren lag er nog hout overal in de tuin….

Klik op de foto voor een vergroting….

De machien van Dédé nog even opkuisen…

en dan deze morgen weer aan de slag. En als je met drie staat te klieven (ieder van ons heeft zo zijn eigen manier, Joseph moest wel lachen met mijn dingsmiley), zagen en opruimen gaat het inderdaad vooruit.

En dit is het resultaat, ons afdakje zit al vol, ruim 9 kube hout…

We zullen een 2de moeten bouwen want er is nog een bos te gaan….