Météo France was er zeker van : een ganse week lente in het Zuidwesten. We zijn er dus ingevlogen en zijn aan ramen en deuren begonnen aan de voorkant van ons huis. Vandaag vrijdag is Marc de laatste likjes aan het geven en we zijn zeer tevreden met het resultaat.

Eerst dachten we nog de voordeur in haar natuurkleur te laten maar we hakten de knoop door en ze ging ook in het rood! Van de foto’s zou je kunnen denken dat mijn schatteke dat hier in z’n eentje heeft geklaard maar niets is minder waar maar ja, mannen en foto’s nemen! Eerlijk toegegeven heeft hij wel het grootste deel voor zijn rekening genomen smiley

We vergaten toch ook niet te genieten. ‘s middags lekker lang buiten eten, een dutje in het gras met de sloebers, en Charel dat stilaan rood kleurde….

Klik op de foto voor een vergroting

En onze meest kieskeurige, die vindt het ook goed! Oef want als het hem niet aanstaat kan hij lelijk doen!