Gisteren kregen we van Kevin een paar mooie foto’s toegestuurd van de kleine Mika, ondertussen ongeveer 4 maanden oud. We hadden hem gezien bij ons bezoek in België in november en hij is ongeloofelijk veranderd. Dat gaat toch snel die klein gastjes…

Dat hij knap was wisten we al, hoe kan het ook anders met zo’n knappe ouders maar dan met ons kostumeke aan, is hij natuurlijk NOG zo veel mooier.

Klik op de foto voor een vergroting

Vandaag hadden we een luie dag. Marc prutste wat in de gite en ik ging met de honden wandelen, wat administratie doen en lekker koken. Om er wat vuur in te krijgen ging ik voor Thais, een receptje gekregen van Veerle en het was héééél lekker. Ik hou van pikant en Oosters en vond het verrukkelijk. Marc houdt er ook van maar het mag veel minder pikant zijn en bij hem kwam de stoom er langs alle kanten uit! Spijtig genoeg heb ik daar geen foto van!

U vindt het receptje op onze culinaire blog : Thais rundvlees