Dit was een rustige week met veel wandelen, werken in de tuin en moestuin, aperitieven bij Jean-Pierre en bezoek van Yvonne met een krantenknipsel van ‘La Montagne’ over de 15de kastelenwandeling. Hierin stond ‘Le couple Belge de la ferme de Charel a même fait le parcours avec leur deux gros chiens’. Bijzonder sympathiek natuurlijk. Cusco en Eclips waren niet zo opgezet met het woordje ‘gros’ maar die Fransen van hier gebruiken ‘gros’ voor ‘grand’. We hebben het onze sloebers uitgelegd en het was OK smiley

Gisterenavond kregen we dan bezoek van Maxime met zijn ouders. Omdat we van Cécile altijd foto’s krijgen van de kleine met zijn papa hebben wij er een paar gemaakt met de mamma. Het is zoals op de meeste plaatsen, vrouwen maken foto’s en staan er dus niet zoveel op, dixit fotograaf op Charel…..

Maxime was vooral geinteresseerd in de fles bier die zijn papa uitdronk, vooral de sluiting was iets speciaals. Zoals altijd heeft hij hier staan spelen en zijn fantasie de vrije loop gelaten met tal van verhaaltjes.