Deze morgen was ik al vroeg op pad met de sloebers. We gingen door de bossen en zoals altijd heb ik een zakje mee voor padestoelen. Momenteel moet je niet zoeken ze komen je tegen. Ze komen als paddestoelen uit de grond…. inderdaad. Dit is de oogst van deze morgen…..

…en dit zijn dezelfde deze middag verwerkt in een lekker bord pasta, gebakken in de olijfolie, peper en zout en bovenop massa’s parmezaan….. Kan het beter ? Neen, het was perfect. Zo eenvoudig maar perfect. Het glaasje wijn ? Enkel en alleen omdat een glaasje rode wijn per dag gezond is. Dat is dus op doktersvoorschrift hé….

We hebben natuurlijk ook de rode kabouterhuizekes met witte stipjes. Zoveel knapper en expressiever op een foto maar in een bord? Neen, beter niet! Spijtig want ze staan met trossen in onze tuin.

Als er genoten wordt dan zit deze er natuurlijk bij… Onzen Honoré, liefst met zijn oogjes dicht om van het zalige zonnetje te genieten. Je vindt hem steeds op de warmste en zonnigste plekjes in onze tuin. Deze middag was dat dus de eettafel….