Ik weet het we vallen in herhaling maar zoals onze buurman François zegt ‘quand ils sont là, il faut les prendre’. Inderdaad de cèpes. Ik had met de sloebers ook al een paar uur in de bossen lopen dolen en had er een paar gevonden, net genoeg voor een lekkere omelet.

‘s Avonds kwam Cécile langs met een karrevracht van die paddestoelen. Dit geeft natuurlijk meer mogelijkheden en volgende week probeer ik het receptje van Veerle : lasagne met paddestoelen. Merci hé Veerle!

Cécile moest lachen als ik het bordje tevoorschijn haalde met mijn vondst. Maar vriendelijk zoals ze is, zei ze ‘dat die van mij wel bijzonder mooi waren’. smiley Lief hé!

Ik denk dat ook Cusco en Eclips zullen gedacht hebben : wij lopen uren rond en vinden 3 pietluttige paddestoelen en een paar uur later terwijl we liggen te slapen worden er massa’s binnengebracht.

Deze morgen was het dus een ganse voormiddag paddestoelen klaarmaken want dat is het enige nadeel, ze moeten zeer snel worden verwerkt.

Merci Cécile et aussi à D & D smiley. On est gâté avec des voisins comme vous.