De voorbije dagen had ik een stukje van een weg ontdekt. Heel duidelijk zeer weinig gebruikt en met de sneeuw en de koude durfde ik niet echt op avontuur gaan want het zou niet de eerste keer zijn dat ik verloren loop. Ik heb dan meestal wel een gsm bij maar als er geen bereik is ben je er nog niets mee….en wat moet je dan zeggen, zoiets als ‘ik sta hier midden in een bos aan boom 956’ smiley.

Maar vandaag kon ik het mij toch niet laten, de zon scheen volop en ik vertrok goed aangekleed met de 2 sloebers. De weg liep inderdaad verder en ik ontdekte een prachtige wandeling. Weliswaar in onze gekende buurt maar een mooi alternatief voor de warme dagen, helemaal door de bossen.

Vanop een bepaalde plaats krijg je een prachtig zicht op de hoeve van onze vriend Jean-Pierre. Deze foto werd vorig jaar genomen vanop een lager gelegen stuk weide maar op de nieuwe weg heb je een zicht van bovenop en wat zie je dan : een stukje paradijs met weiden, bos, blauwe lucht en in het midden deze zeer mooie hoeve : LES MIRANDES.