Mensen vragen zich af wat er met ons blog gebeurd. Meestal proberen we om de paar dagen iets zinnigs te schrijven maar nu met de kou beperkten ons dagen zich tot hout binnenhalen, de kachels doen branden, ons zéééér warm aan te kleden om te gaan wandelen, de pootjes van de sloebers in te smeren….stoofpotjes maken, brood en pannekoeken bakken. We hebben ook van deze koude periode genoten maar zijn toch blij dat na de kleine winterprik van gisterenmorgen de temperaturen nu ruim boven de 0°C uitkomen.

Dat het ook hier uitzonderlijk koud is geweest bewijst dit beeld van de Cascade van Gimel waar veel van ons gasten gaan wandelen, in minder extreme omstandigheden weliswaar.

Ook ons kamer is voor 98% klaar. We ontbreken enkel nog een paar kastjes om ons bureauhoekje te bekleden maar in de komende dagen komen er een paar foto’s. We zijn ondertussen reeds een paar weken weer naar ons huis verhuisd en het is gewoon zalig. Marc heeft echt puik werk geleverd. Mooi, goed afgewerkt, met oog voor detail. In een woord super!