Op algemene aanvraag heb ik een paar foto’s genomen van ons eigen privékamer. Ik wou wachten tot alles af was, decoratie en bureauhoek inbegrepen maar het Belgische thuisfront kan niet wachten smiley

Persoonlijk vind ik het prachtig, een zeer mooie realisatie van mijn schatteke ! Met oog voor confort en details. Een oud huis heeft uiteraard een onmiskenbare charme maar het brengt ook moeilijkheden mee want alles is er scheef en het is altijd aanpassen aan de omstandigheden. Marc is daar ondertussen expert in.

Omdat ik met mijn hoofd aan de noorderkant wou liggen, bouwde Marc een muurtje in het midden van de kamer. En nu slaap ik aan een stuk door tot ‘s morgens. Kan voor sommigen vreemd klinken maar het is een realiteit. Het bed had al in alle richtingen gestaan en ik vond mijn kinderslaap maar niet terug. Dat is bij deze gebeurd. Tegelijkertijd een steun voor het plafond dat met meer dan 1.50 meter werd verlaagd.

We gingen dus van een koude kathedraal naar een mooie lichte en warme kamer.

Ik ga toch ook hier een VOOR en NA geven want deze is misschien nog het meest spectaculaire van gans ons huis!

Klik op de foto voor een eventuele vergroting.

Marc ging hier zeer secuur te werk. De kamer werd zeer goed geïsoleerd, de gaten en spleten opgevuld, de lelijkste muren bekleed met blauw-grijze lambrisering, de mooie stenen muren behielden we want dat heeft zo’n uitstraling dat je dat niet kan verbeteren, de nissen werden benut om een boekenrekje te zetten, we gingen voor een lichtbak met onrechtstreekse verlichting en zelfs met uitpuilende stenen werd rekening gehouden….

En ja hoor, I LOVE IT……..