Sinds vrijdag is het hier gewoon zomer. Zowel vrijdag als zaterdag is Joseph komen helpen bomen vellen. De hopen worden alsmaar groter. De fruitbomen kregen een snoeibeurt en zien er nu een stuk minder warrig uit.

Gisteren avond sprongen we even binnen bij buurman Jean-Pierre. Deze had een nieuwe wagen en liet ons niet zomaar gaan. Eerst een ritje met de nieuwe wagen die Marc mocht besturen en dan flesje champagne om het te vieren.

Vandaag ging ik wat kokkerellen terwijl Marc de laatste bomen een mooi kopje gaf.

En in de namiddag ging ik gewoon zonnen, voor de eerste keer dit jaar de ligzetel in en opnieuw een mooi kleurtje krijgen. Echt zalig…

….en het nieuwe dessertje dat mocht er ook zijn. Met glans de proefbeurt van Marc doorstaan…We zullen het in mini versie aanbieden op een dessertenbordje.