Deze morgen vertrokken we met vriendinnen naar het meer van Coiroux. We gingen voor het ‘Parcours Nature’ van 7.4 km. Zeer mooie wandeling langs het meer en de golf van Coiroux. Op een paar vissers en een paar golfers na kwamen we niemand tegen. Iedereen genoot van de tocht, de rust en de gezelligheid.

Klik op de foto voor een vergroting

Natuurlijk vond onzen Eclips het fantastisch. De beekjes, het meer, overal lekker stoeien en de Cusco, die bleef veilig en droog aan de rand. Daarna gingen we samen naar Aubazine iets lekkers eten : forel met amandeltjes en een wonder ‘soufflé glacé aux noix’. In de late namiddag vertrokken we dan nog voor een rondje fietsen van om en bij de 24km.

We hadden een fantastische dag, in bijzonder leuk gezelschap en deden massa’s energie op dankzij de beweging en de zon! Super geslaagde uitstap!