Zoals reeds gezegd ging Marc vrijdag na de midag mountainbiken met de liefhebbers. Een gevarieerde groep maar geen nood, Corrèze is het departement met het grootste aantal mountainbikeroutes van gans Frankrijk en het netwerk om fietsen te huren is zeer goed georganiseerd : prachtig materiaal dat piekfijn in orde is….

Het enthoesiasme was groot voor ze vertrokken en nog groter toen ze terugkwamen.

Klik op de foto voor een vergroting

Zeker voor herhaling vatbaar….

Opgelet als twee Laborelecers op pad zijn….Koen en Marc waren collega’s en het was bijzonder leuk de familie bij ons te hebben.

De andere gasten genoten van de rust op Charel en hielden een geanimeerde petanquewedstrijd.

Ook ‘s avonds gingen we allemaal samen naar de Marché de Pays in Sainte Fortunade en dat het weeral bijzonder gezellig was bewijst de foto van de kids. Als ze allemaal zo’n brede smile op hun gezicht toveren dan zal het wel goed zijn….en kids gelukkig, ouders ook gelukkig…..

Zo sloten we een bijzonder mooie dag af met niets dan lachende gezichten.