Vanaf maandag zit schoolgaand België weer op de schoolbanken. Wij zullen dan opnieuw tot de volgende paasvakantie moeten wachten om hier voor ons keukendeur weer een bende kinderen te hebben die staat te wachten op ons sloebers : ‘Is Cusco al wakker ? Heeft hij goed geslapen ? Is hij in form ?’. Er is geen sprake dat ze een wandeling zouden missen.

Deze laatste week van de schoolvakantie worden onze twee schatten nog eens extra verwend. Ook onze Eclips is in zijn nopjes. De drie grootsten, Lara, en de tweeling Alexis en Grégoire ontfermen zich over hem. De twee broers lopen heel vaak volle gaas een eindje met hem en hij kan zich dan eens uitleven. Net de Borlé-brothers….

Achteraf laat hij zich heel gewillig knuffelen.

De vier kleinsten, Zita, Luna, Emiel en André hebben onzen Cusco ingepalmd. Of is het net andersom ? Met zijn lieve snoet gaat hij van de ene naar de andere.

Klik op de foto voor een vergroting.

Ik denk dat we nu reeds kunnen zeggen dat de opdracht van ons sloebers is volbracht. Iedere dag opnieuw, een ganse zomer lang namen ze de kinderen en hun ouders mee op de wandelpaden rond La Ferme de Charel.

En ook staan beiden met hun foto op het nachtkastje van menig kindje in Vlaanderen, het zijn onze schatten en we zien ze oh zo graag.

Goed gedaan Cusco & Eclips. Geslaagd met de grootste onderscheiding!