Gisteren wuifden we de zomervakantie weg met de laatste Marché de Pays in Sainte Fortunade. Het orkest was dat van Mathieu Martinie, iemand die hier in Corrèze professioneel bezig is en het ook bijzonder goed doet…. Leuke gevarieerde dansmuziek en zeer aangename stem….En hij poseerde heel eventjes voor mij zodat ik deze mooie foto kon maken. Merci pour la photo Mathieu….

Ondanks de toch uitzonderlijk bijzonder frisse temperaturen van gisterenavond en het feit dat er daardoor wat minder volk was slaagde Mathieu Martinie er in om de boel in gang te trekken en uiteindelijk beleefden we onze mooiste avond van de zomer en dansten tot het laatste liedje.

Klik op de foto voor een vergroting

Iedereen besefte dat de vakantie over was en dat de meeste weer naar hun routine zouden teruggaan.

Maar het is ontzettend mooi geweest…..we hadden een prachtige zomervakantie met veel mooie ontmoetingen en houden er leuke herinneringen aan.

Merci Mathieu pour la très belle soirée à Sainte Fortunade hier soir, la classe comme à chaque fois…..