Tijdens zijn bezoek bij ons in mei bezocht Kenny het Maugein accordeonfabriek hier in Tulle. Hier wordt alles nog op artisanale wijze gemaakt. Kenny geraakte zodanig gepassioneerd dat hij bij terugkomst in België een accordeon kocht en lessen ging volgen.

Deze week wou hij de ‘Nuits de Nacre’ niet missen en kwam dus terug. Het festival duurt 4 dagen en al ons gasten gaan er naartoe. Iedereen was gisterenavond al vertrokken. Wij stonden ook klaar toen de Kenny ons een privé-concertje gaf. Helemaal voor ons alleen….en de vogeltjes. Merci Kenny en als ik zie wat je daar al uithaalt op die paar maanden dan denk ik toch dat we tegen volgend jaar hier een podium voor jou zullen moeten reserveren….en daar zal volk op afkomen.

Klik op de foto voor een vergroting

De meeste deuntjes kent hij vanbuiten, voor eentje had hij assistentie nodig van Mieke om de partituur vast te houden.