De ‘Nuits de Nacre 2012’ werden een groot succes. Het was een groot feest in Tulle en het mooie weer was van de partij. Het was dus dubbel en dik genieten. Aan iedere bar, ieder restaurant stond er een groep te spelen. Ook op de grotere pleinen in Tulle stond er een tent met een orkest, altijd met koning Accordeon. Van Jazz via een zotte bende tot een prachtig orkest waarbij iedereen op de dans staat. Het feest kon niet op! Hier loopt iedereen op straat van piepjong tot stokoud en iedereen geniet van de gevarieerde genres. Nee, zoals Kenny zegt accordeon is niet enkel voor oude ventensmiley….

Klik op de foto voor een vergroting

Zoals reeds gezegd begonnen wij met het concert van Hugues Aufray. De volgende dagen schuimden we de straten af en kwamen we telkens een deel van ons gasten tegen. Zij maakten ook een mooie foto van ons, waarvoor dank.

Wij genoten zaterdag van een virtuoos uit eigen streek, Sébastien Farges, in het mooie kader van het restaurant ‘Et Caetera’ in Tulle. We bleven tot de laatste want het was machtig. Zo had ik nog nooit accordéon gehoord…..Magnifique Monsieur Farges