We hadden ons sloebers beloofd dat als het laatste kindje opnieuw huiswaarts was vertrokken we met hen naar het meer van Coiroux zouden gaan. Onzen Eclips is zot van water en hij kon er niet genoeg van krijgen. De Cusco daarentegen is al blij als hij een putje in het zand mag graven en zich erin rollen. Aan de Coiroux is er een mooi meer met zandstrand en dus konden ze allebei hun hartje ophalen.

Klik op de foto voor een vergroting

Daarna zetten we ons even aan de rand van het strand om van de prachtige omgeving te genieten. Het was prachtig weer en dus droogden Eclips en ook mijn broek heel snel op. Ik kon het niet nalaten om met mijne schat het meer in te gaan en dan wordt je inderdaad behoorlijk nat. Marc deed een dutje op de zij van Cusco.

Met hem kan je dat doen terwijl het met Eclips meer heeft van een robbertje spelen.

We genoten alle vier van onze vrije uurtjes in een prachtig kader waar we moederziel alleen waren. Pure zaligheid…..