Wij hebben een hoek in de schuur waar we de spullen die we niet meer nodig hebben opstapelen. Vooral oud ijzer maar ook andere dingen. Alle afbraakmaterialen brengen we uiteraard naar de ‘Déchetterie’ maar als het nog iets van waarde zou kunnen hebben bewaren we dit voor onze ‘ijzerman’. Na de werken van het voorjaar in ons eigen kamer stond er redelijk wat en gisteren hadden we afgesproken met Jean-Pierre. Het is een speciaal figuur maar hij is ons altijd dankbaar dat we het voor hem bijhouden en hij heeft dan meestal een kleine attentie mee voor ons.

We hebben hem al herhaaldelijk gezegd dat dat niet hoeft maar hij beleeft er zelf plezier aan. Een raar figuur maar duidelijk met het hart op de goede plaats. Deze keer kreeg Marc 2 flessen wijn en ik deze mooie ruiker. Mooi met de binnenvallende zon van gisteren. Heel hartelijk bedankt !