Zoals iedere zondag speelde Laurentz, mijn neefje, voetbal met 3de Provinciale Geerardsbergen. Het is zijn eerste jaar in die ploeg. Begin februari bij een kort bezoek in België, ging ik samen met mijn broer kijken. Het was bar koud, met motregen en veel wind. Ik bleef een ganse tijd in de kantine maar toen hij het plein opkwam ging ik buiten kijken….en onmiddellijk zag het er beter uit. Meer structuur in het spel…

Vorige zondag mocht hij starten en het werd zijn dagje… Toevallig was de krant Het Nieuwsblad ter plaatste. Toeval ? Neen ik geloof niet in toeval.

Hij speelde prachtig en werd de man van de match met een treffer en een assist. Daarenboven is het een bijzonder knappe verschijning op een voetbalveld … en daarbuiten ook natuurlijk!

Een dikke proficiat van ons hier en doe zo verder!