Vorig jaar met de strenge vorst van februari stonden onze camelia’s nauwelijks in bloei. Spijtig want buiten de primula is dit een van de eerste weelderige bloeiers. Dit jaar is het helemaal anders. De laatste weken zijn vrij zonnig en zacht geweest en staan de struiken prachtig te bloeien. Enkel die aan de gite moet er nog aan beginnen. Maar die staat dan ook in de schaduw en heeft wat achterstand.

Deze morgen maakte ik deze mooie foto’s. Weliswaar na een korte kletsnatte bui waarvan we volop hebben genoten want ik was toen op pad met mijn sloebers. Het kwam er met bakken uit. Toen de zon er weer doorkwam bekeek onze Cusco me met die blik van ‘moesten we nu echt net die ene bui hebben’. Hij haat het…maar alles rook dan ook zo lekker fris. Je kan niet alles hebben hé Cusco!

Klik op de foto voor een vergroting