We hebben deze winter niet stilgezeten en hebben dus de klusjes even samen laten komen in een berichtje. Marc heeft de 2 grootste muren gemetseld van de gite en dat ziet er stukken beter uit, ook al moet de afwerking nog komen. Het nam meer tijd in beslag dan gedacht want het ging niet om voegen maar om bepaalde stukken gewoon opnieuw metsen en de stenen soms herschikken.

Hij heeft ook aan de ingang een beton gegoten waar nu nog dallen moeten opkomen. Het zal ook veel mooier ogen dan de houten plank die er lag. De dallen liggen klaar…

Ook een waterafvoer aan de gite en den Eclips kwam het keuren….

We hebben ook nog wat verfwerken gedaan in de gite : de luiken, de keuken en de deuren. Ook plinten gezet in de mezzanine van de gite en in ons eigen badkamer.

En vandaag was het deze morgen te koud om te beginnen metsen en dus begon Marc nog eens te zagen….

Deze morgen grijs en grauw maar terwijl het ten noorden en ten zuiden van bij ons sneeuwde, bij ons geen vlokje tot grote spijt van onze 2 sloebers…maar wij hadden daar geen zin in. Laat de lente maar komen…

Na de middag hadden we opnieuw een prachtige blauwe hemel ook al bleef het veel te koud voor de tijd van het jaar maar ons grasperk staat vol met deze kleine bloemetjes en deze geven ons een lentegevoel…