Terwijl mijn moeder me gisteren vertelde dat haar tuin weer wit zag, hadden wij buiten gegeten. ‘s Avonds zagen we de beelden uit Engeland en Ierland en konden ons ogen niet geloven. Ook op Facebook waren het allemaal winterbeelden uit België en hier bij ons scheen de zon volop en kreeg de lente zelfs soms al een zomerse kant.

Ook vandaag konden we buiten eten en lag ik zelfs even te zonnen…

Onze roodstaartjes zijn terug en ook de hagedisjes zijn uit hun winterslaap. De pruimelaars staan in bloei, de dauwdruppels op het gras weerkaatsen de zon, de bloemetjes hebben het naar hun zin…en dus kon het contrast niet groter zijn met de beelden uit België.

Klik op de foto voor een vergroting

….en ook hij genoot van de zon en om iedereen gerust te stellen, hij stelt het al zoveel beter als gisteren en we hadden allemaal een rustige nacht!