Een van de bieren die bij ons vlot wordt gedronken is…..Orval. Begin dit jaar kregen we te horen dat Orval in België een hype is en dat het bij gevolg zo goed als onvindbaar is. We dachten: “oei als dat onvindbaar is moeten we onze vrienden inschakelen en dus zadelden we iedereen die naar hier kwam in de voorbije weken met dezelfde opdracht : Orval meebrengen’. Uit de commentaar bleek dat het inderdaad moeilijk vindbaar is.

We begonnen dus heel bescheiden met een pakje van 4 flesjes, de volgende had een bak mee, en deze zijn onderweg….

Ook bij mijn broer staat er nog Orval op ons te wachten. Dus mensen als jullie nu naar de drankcentrale gaan, dan moet je je niet afvragen waar den Orval naar toe is, hij staat hier gewoon bij ons op La Ferme de Charel. Wij creëren de hype…..

Hartelijk dank aan iedereen die hielp bij de zoektocht naar dit gouden drankje…