Donderdag vierden mijn broer en schoonzus hun 25 jaar huwelijk met vrienden en familie….en als zij een feestje bouwen dan is dat altijd bingo : verzorgd buffet, goede dansmuziek, veel vrienden en familie die mekaar allemaal kennen en dus geeft dat dikke ambiance.

Jacques vierde tegelijkertijd zijn 50ste verjaardag en neen gelukkig is het zotte er nog niet af….

Wij hadden dit letterlijk en figuurlijk voor geen geld willen missen. Dat Marc zou achterblijven om onze B & B open te houden was ook geen optie. Wij doen alles samen en halve service bieden aan onze gasten vonden we niet kunnen. Dus besloten we onze Ferme de Charel een weekje te sluiten voor een blitzbezoek aan België….Er zijn in het leven belangrijkere zaken dan business en mijn familie is er eentje uit de duizenden….

Rond 21.00 uur kwam het demoteam van dansschool Rythm en Nation voor een demonstratie samen met mijn nichtje Elisabeth, gevolgd door een flash-mob waar we zelf aan deelnamen.

Daarna kon het feest losbarsten en er werd gedanst en gevierd tot kot in de nacht….

Voor het aankomen van de gasten maakten we een aantal familiefoto’s….Het buffet was prachtig, iedereen genoot en liet zich gewoon gaan…..

Klik op de foto voor een vergroting

Mijn neefjes Laurentz en Jonathan en nichtje Elisabeth werden bijgestaan door Laurien, Glenn en Maxime. een dreamteam die alles in goede banen leidde….Super jonge mensen die zich goed hebben geamuseerd maar ook zeer hard hebben gewerkt. En geef toe ze zijn allemaal om ter knapst. Proficiat!!!!

Dit zal een ongeloofelijke mooie herinnering blijven…..en zoals Patrick Bruel zingt : ‘On s’était dit rendez-vous dans dix ans, même jour, même heure, même pomme….’.

Op naar een volgend feestje zoals enkel de Aelbrechtjes die kunnen organiseren. We zijn gezegend met zo’n familie en zijn zeer dankbaar dat we hier mochten zijn….