In de voorbije dagen heb ik zeker genoten van mijn neefjes en nichtje. Jonathan ging met mij en Mammie twee keer naar het restaurant en hiermee maakte hij mij maar vooral Mammie bijzonder gelukkig. Die twee keren waren dankzij hem zeer speciaal voor haar.
Laurentz ontving ons in zijn mooi appartement en met hem en Lore ging ik en paar keer fitnessen. Hij zorgde ervoor dat de eigenaar van de zaal mij een super begeleiding gaf. Laurentz was altijd zeer attent en zorgde ervoor dat de toestellen wel op de juiste hoogte stonden voor mij. Als dat niet zo was kwam hij dat dan rechtzetten.
Met Elisabeth ging ik naar de dansschool waar ze sinds dit jaar les geeft en dat ongeloofelijk goed doet. Passie en gedrevenheid zijn haar motto en al die kleine meisjes volgen haar. Super gedaan!
Klik op de foto voor een vergroting

Bedankt alle drie voor de leuke momenten en doe alle drie zo verder! Goed bezig…..