Toen we 5 jaar geleden naar hier verhuisden liep Marc vlotjes 20 km. In het begin is hij hier ook gaan joggen maar met het vele werk bij het opstarten van onze B & B werd het steeds minder. Sinds een paar maanden is hij opnieuw serieus begonnen en hij heeft er een patner bij. Onzen Eclips gaat ontzettend graag mee en loopt een uurtje aan zijn zijde….en heuvel op, heuvel af mag dat al tellen.
Onze Belgische dierenarts zei altijd ‘aan het baasje zie je of de hond genoeg beweging krijgt’ en dus verzorg ik de wandeling ‘s morgens maar aangezien we het met onze Cusco rustig aan doen is dat niet voldoende voor onzen Eclips en dus vergezelt hij Marc op zijn rondjes….
Wat met mijn conditie zullen jullie zeggen smiley. Wel wel bovenop de rustige ochtendwandeling ga ik dan nog om de paar dagen een extra tochtjes doen met Eclips en ga ik driemaal per week fitnessen. Kwestie van in vorm te blijven. Rust roest!