Gisteren gingen we voor de eerste keer naar de concertzaal Le Zénith in Limoges. Het is niet echt groot, ongeveer 4500 zitplaatsen en dus zit je nooit ver van het podium.
Patrick Bruel kwam er voor een concert. De zaal zat afgeladen vol. We hadden al lang geleden de ticketjes gekocht en gisteren was het dan zover. De man is al 30 jaar zeer populair in Frankrijk en het mag gezegd worden de show was top. Hij zong natuurlijk veel van zijn succesnummers maar ook zeer veel liedjes uit zijn laatste album dat bijzonder mooi is. Patrick Bruel verzorgd zijn teksten en brengt altijd een boodschap. Maar ook als muzikant is hij zeer bekwaam: folkgitaar, elektrische gitaar en zelfs klassieke piano. Hij bracht een zeer mooi stukje Chopin en toen werd het muisstil. We hadden een fantastische avond. Het was echt genieten….
Nu heb ik ‘Le beau Patrick’ ook gezien en zoals wij zeggen ‘T’is ne krak’….Supergoed…