Diegene die hier al geweest zijn weten dat wij fan zijn van de wijnen van Jabastas. Deze week kreeg het domein een gans artikel in de Franstalige nationale pers, namelijk in La Dernière Heure en La Libre Belgique. De wijn waar het specifiek over gaat is Audace, een bijzonder lekkere rode Bordeaux : van het gamma mijn lievelingswijn….
Klik HIER om het artikel te lezen.
Toen Alain me een aantal weken geleden belde om een foto te maken met hoge resolutie van een fles Audace dacht ik de klus snel te klaren maar een fles fotografiëren bleek echter niet zo simpel : ze moet rechtstaan, je krijgt zeer veel weerkaatsing en ik wou ook een mooie achtergrond…. en zoals Alain zelf zegt, wat oogt de fles Audace mooi als ze op tafel staat onder de pergola van Charel!
Een dikke proficiat aan Alain met dit artikel, zeker verdiend want op Jabastas komen kwaliteit en passie altijd op de eerste plaats en dat proef je in de wijnen!