Stef en zijn broer Jens zijn samen met hun ouders terug naar België vertrokken. Toch even melden dat de 2 jongens hier gemist worden door Loes en Lore en Els en Geert gemist worden door Toon en Ann. Het was een super gezelschap!
Stef deed ons de eer om een privé concertje te geven en mama Els kijkt terecht heel fier toe!
Hoe we nu verder moeten na een weekje Stef weten we nog niet, het wordt afkikken. Ik mis alleszins al zijn klinkende ‘Dag Chantal’ ‘s morgens maar bij Marc is het nog erger want iedere morgen stond Stef klaar om met hem mee te gaan naar de bakker en daarna kregen onze honden een knuffel half uurtje. Hij ging ook mee boodschappen doen en nam het scanwerk over van Marc. Altijd blij, rustig genietend van het verblijf op Charel.
Geert nog eens bedankt om onze computer opnieuw operationeel te maken….en ja hoor hij doet het nog altijd super!
Het was ook voor ons een zeer fijne week en we missen jullie hier! Zeker ook die aanstekelijke lach van Geert….en die mooie ogen van Jens smiley
Klik op de foto voor een vergroting