We hadden vorige week echt een bijzonder fijne week. De combinatie Familie met Jari, Katleen en Gerdi is gewoon ideaal! Jari eet dolgraag chocolade moelleux en dus stuurde ik hen naar de et Caetera om er eentje te proeven en deze was super.
Als verrassing beslisten we om ook moelleux te maken bij onze Familiebarbecue.

Jari vroeg of hij mocht komen kijken hoe we dat deden en Veerle stelde voor dat hij hem zelf zou maken. Zo gezegd zo gedaan….en hij was verrukkelijk!
Stif goed we, Jari!
Vrijdag was het dan weer Marché de Producteurs de Pays met Mathieu Martinie en zoals altijd was het fantastisch. De ambiance dat die man kan creëren met zijn mooie zachte stem is onbetaalbaar. Voor iedereen altijd een super ervaring! Wij zijn grote fans….een mix van accordeon met Franse chanson….echt La Douce France!
We hadden een zeer mooie avond en iedereen genoot op zijn manier. Voor de gelegenheid hadden Yvonne, Joseph en Ludovic zich bij ons vervoegd!

Iedereen danste een ganse avond lang, van oud tot zeer jong en ook ons moeder genoot van de muziek en de sfeer!